Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over één van onze producten.

Wij doen ons best jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. De snelste manier om antwoord op je vragen te krijgen is door ons te bellen.

Tel: 0629040819
E-mail: [email protected]l

Juxta
De Kaai 11
9723LD
Groningen (geen bezoekadres)
KVK: 84214317
Btw-nummer: NL863134543B01

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen door klanten
 • Hoe wordt de box getransporteerd?

  De Box wordt vervoerd met een vrachtwagen en wordt op de grond getild met een daarvoor geschikte kraan. Bij meerdere bestellingen kunnen er maximaal 3 boxen op één vrachtwagen. De transportkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres van de box. Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn rond de plaats van levering voor zowel de vrachtwagen en kraan.

 • Hoe wordt de box op mijn bezorgadres neergezet?

  Om de Box de kunnen plaatsen is een daarvoor geschikte kraan vereist. Bij de aanschaf vand de Box kan je aangeven of wij de plaatsing moeten regelen of dat je dat zelf doet. De kosten van de plaatsing zullen bij het aanvragen van de Box worden gecommuniceerd.

 • Hoeveel jaar garantie zit er op de box?

  De constructie van de Box heeft een garantieperiode van 5 jaar. We bieden garantie-reparaties en service aan na afloop van de garantieperiode.

 • Kan ik de Box retourneren indien ik niet tevreden ben?

  Nee, het is niet mogelijk om de Box te retourneren, omdat onze Boxen klantspecifiek gebouwd worden.

 • Hoe zwaar is de box?

  Het gewicht van de Box ligt tussen de 1,0 en 2,5 ton. Dankzij de gebruikte materialen kunnen we het gewicht zeer laag houden. Het gewicht kan variëren afhankelijk van de samenstelling en geïnstalleerde apparatuur in de box.